CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Munca în echipă zice cam tot despre noi

Cine suntem?

Magazinul online www.BricoSelf.ro este administrat de către Societatea Comercială BRICO SELF S.R.L. , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J29/172/2022, RO 45503410, cu sediul social în loc. Ploiești, str. Ștrandului nr.9, cont bancar  RO91BTRLRONCRT0632564701 deschis la Banca Transilvania, sucursala Ploiești.

Unde activăm?

Depozitul central se află în Ploiești, la intrarea dinspre Buzău, de unde putem asigura echipamente pentru zona de sud-est a țării. Pentru clienții din alte zone livrăm produse în toată țara având contracte de colaborare cu cei mai importanți curieri din România.

 

 

Ce oferim?

Comercializăm o gamă completă de produse care să acopere tot ceea ce este necesar pentru a dobândi independența energetică: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, regulatoare de încărcare, acumulatori, invertoare și accesorii.

În plus, ne străduim să avem în permanență stocuri suficiente astfel încât să puteți găsi în depozitele noastre tot ce este necesar pentru nevoile dumneavoastră în materie de energie verde.

Cui ne adresăm?

Oricărui client care are nevoie de energie electrică din surse regenerabile, persoane fizice sau societăți comerciale. Suntem deschiși la colaborări cu firme din domeniu sau instalatori.

ADRESA

Localitatea PLOIEȘTI, Str. Ștrandului, Nr.9,
Județul PRAHOVA

TELEFON COMENZI

0762 770 366

PROGRAM

Luni - Vineri / 8-17
Weekend: Numai Urgențe